Στάθμευση για ποδήλατα!

Μπράβο στους υπευθύνους για τις ειδικές κατασκευές στάθμευσης και ασφάλισης ποδηλάτων στη προκυμαία (δίπλα στα γήπεδα μπάσκετ και τένις). Ευχόμαστε να δούμε και άλλες παρόμοιες ενέργειες,που εξυπηρετούν τους ποδηλάτες και γενικά βοηθούν στη προώθηση της χρήσης ποδηλάτων, για μια υγιεινή, ανθρώπινη, ομορφότερη πόλη.

3 Σχόλια »

  1. alexandros said

    Αυτό είναι μία καλή αρχή. Εύχομαι να συνεχιστεί! Αν και το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη πάρκινγκ ποδηλάτων αλλά η έλλειψη στοιχειώδους ποδηλατόδρομου στην παραλιακή.

  2. ENERSIS said

    Μπράβο στην πρωτοβουλία (μάλλον του Λιμενικού Ταμείου).
    Είναι σημαντικό να επικροτούμε ότι καλό γίνεται στον τόπο μας.
    Μακάρι όλοι οι ενεργοί πολίτες αυτού του νησιού να ενώσουν τη δημιουργικότητά τους ώστε να γεννιούνται έργα με προοπτική.

  3. Συγχαρητήρια στον Δήμο Βαθέος,
    Ελπίζω και σε περαιτέρω….όμως εμείς οι ποδηλάτες της Δυτικής Σάμου ακόμα να δούμε άσπρη μέρα!!! Και μιλάμε για το Καρλόβασι που έχει και φοιτητές ως επί το πλείστον αυτοί που χρησιμοποιούν μόνο ποδήλατο… Έχουν άραγε στο Δημοτικό Συμβούλιο των εκάστοτε Δήμων άτομα ή άτομο που να ασχολείται με τομείς όπως περιβάλλον, κοινωνική πολιτική κ.ο.κ? Ή στην Σάμο ενδιαφερόμαστε αποκλειστικά και μόνο με γιορτές κρασίου?

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Σχολιάστε